Kaland Ház


A Bálint Ház programsorozata gyerekeknek, családoknak

A Bálint Ház új gyerekprogramsorozatot indít, aminek első állomása a Judafesten lesz. Egyre nehezebben választhatók el egymástól az évszakok. Egyik pillanatban még rövidnadrágban flangálsz a parkban, és a nemrég elfogyasztott jégkrém maradványait pórbálod lenyalogatni a pólódról, a következőben pedig már bokáig jársz a 10 centi vastag hórétegben, amit az éjszaka folyamán ráreszelt a világra az Örökkévaló.

Szerencsére az egész éven átívelő programsorozat, a Kalandház programjai, Rút és Efráim vezetésével mindig az alkalomhoz illő programokkal terelik el a figyelmed a természet szeszélyeiről, és vezetnek be a zsidó kultúra rejtelmeibe.

Június 10-én vasárnap 10:00 és 17:00 között folyamatosan a Judafesten (a Kazinczy utca 26. alatti udvarban)

Hat állomás, hat történet, hat kihívás várja a nyári KALANDHÁZBAN a családokat, ahol a beduin sátorban mesét hallgathatnak, a kalózhajókon vízicsatázhatnak, a bárpultnál koktélokat keverhetnek, a kibuctornácon festhetnek, az El-Al körhintán repülhetnek és a főfodrásznál még extrém frizurát is készíttethetnek maguknak. Természetesen mindeközben a zsidó kultúrával, hagyománnyal, néppel és vallással ismerkedhetnek a kalandvágyók. Nem elég? Akkor a végén még hatalmas nyeremények is várják majd azokat, akik végigkalandozták velünk az évet!

KALANDRA FEL!

2018. 06. 10. Judafest – Utazz velünk Judafest országba!
2018. 09. 30. Szukot – Vándorolj velünk a csillagos ég alatt!
2018. 11. 11. Global Day – Lépésről lépésre: alef, bet, gimel, daled.
2018. 12. 02. Hanuka – Utazz velünk csodaországba!
2019. 01. 20. Tu Bisvát – Utazz velünk az erdők birodalmába!
2019. 03. 24. Purim – Utazz velünk Perzsiába varázsszőnyegen!
2019. 04. 21. Peszáh – Kelj át velünk a Vörös-tengeren száraz lábbal!